Gamybos principai

Mūsų ekologiškų produktų receptūra yra ruošiama glaudžiai bendradarbiaujant su gyvūnų dietologu. Atskiri komponentai yra derinami taip, kad maistas būtų visavertis ir harmoningas.
Maisto sudedamosios dalys yra apdorojamos ir išfasuojamos žemoje temperatūroje. Tai mažina bakterijų dauginimosi riziką. Mėsa yra sumalama, daržovės, kurias perkame šviežias, yra stambiai supjaustomos. Todėl Jūs galite plika akimi pamatyti atskirus maisto komponentus. Nėra dedamos jokios papildomos skonį ar išvaizdą gerinančios medžiagos. Nenaudojami jokie konservantai ar kiti priedai.
Paruoštas maistas yra sterilizuojamas 121 laipsnių temperatūroje. Taip gaunami konservai, kurių tinkamumo vartoti laikas yra 24 mėnesiai.
Gamybos procesas ir pati produkcija yra nuolat kontroliuojami LACON instituto.
Džiaugiamės, kad visai mūsų produkcijai yra suteikta teisė vadintis ekologiška.